default-image

Ο Γ. Ματαλλιωτάκης στο Αρκαλοχώρι

Κρήτη
Ο Γ. Ματαλλιωτάκης στο Αρκαλοχώρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αρκαλοχώρι συζήτησαν  με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του συνδυασμού "Κρήτη Μπορούμε" κ. Γιώργο Ματαλλιωτάκη κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής.

Ο κ. Ματαλλιωτάκης, κατά την περιοδεία του το περασμένο Σάββατο στην περιοχή, έτυχε της ζεστής φιλοξενίας αλλά και της ευρείας αποδοχής τόσο των κατοίκων όσο και των επιχειρηματιών του Αρκαλοχωρίου, οι οποίοι στις συζητήσεις τους δήλωναν την ικανοποίηση τους για την υποψηφιότητα ενός επιστήμονα και νέου ανθρώπου, που από τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Ιεράπετρας έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα του.

Στις φιλικές συζητήσεις που έγιναν οι καταστηματάρχες του Αρκολοχωρίου μετέφεραν στον κ. Ματαλλιωτάκη την αγωνία τους για τη μειωμένη κίνηση που παρουσιάζουν, λόγω κρίσης, τα καταστήματα τους και εξέφρασαν την άποψη ότι νέοι πολιτικοί με φρέσκιες ιδέες και προτάσεις απαλλαγμένοι από τα λάθη του παρελθόντος μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη και στην έξοδο από την κρίση.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος δήλωσε ότι «η Κρήτη έχει όλα τα πλεονεκτήματα, τόσο στον πρωτογενή όσο και στον τουριστικό τομέα, τα οποία αν αξιοποιηθούν κατάλληλα με σχέδιο θα ωθήσουν το νησί σ έναν αναπτυξιακό δρόμο που θα οδηγήσει στη μείωση της ανεργίας και στην ευημερία των κατοίκων του».

Ο κ. Ματαλιωτάκης που δεσμεύτηκε να μεταφέρει στον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Σεραφείμ Τσόκα τα προβλήματα της περιοχής και υποσχέθηκε ότι θα ξαναεπισκεφτεί το Αρκαλοχώρι , τόνισε επίσης ότι πρέπει επιτέλους να…τρέξουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του Αεροδρομίου Καστελίου που θα συμβάλει αποφασιστικά τόσο στην ανάπτυξη του τουρισμού της Κρήτης όσο και της περιοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News