default-image

"Εμπλοκή" με Μακρή για την ανανέωση

Αθλητισμός
"Εμπλοκή" με Μακρή για την ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοίκηση του ΟΦΗ έχει ασχοληθεί αρκετές εβδομάδες πίσω, με τα εσωτερικά ζητήματα, καθώς είναι αυτά που υπήρχε η δυνατότητα να «κλείσουν» και πιο σύντομα. Τα συμβόλαια παικτών που λήγουν τον ερχόμενο Ιούνιο βρέθηκαν από νωρίς στο επίκεντρο και δύο από αυτά ανανεώθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο λόγος για τους Περογαμβράκη και Κάλαϊτζιτς, που και την επόμενη χρονιά θα φοράνε την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Πιο δύσκολα έχουν εξελιχθεί τα πράγματα για τους Μακρή και Παπάζογλου, που αναμφίβολα είναι δύο «καυτές» υποθέσεις. Βασικότερο όλων το αγωνιστικό κριτήριο, καθώς πρόκειται για δύο στελέχη «βαρόμετρο» για την ομάδα του Ηρακλείου.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι «εμπλοκή» υπάρχει στις συζητήσεις με τον Γιώργο Μακρή. Η επιθυμία από την πλευρά της διοίκησης για να παραμείνει ο έμπειρος μέσος στο ρόστερ είναι μεγάλη, καθώς, πέρα από τη δεδομένη αγωνιστική του προσφορά, υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και στον εξαιρετικό χαρακτήρα του.

Από την άλλη, στις μέχρι τώρα συζητήσεις δεν έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή στο οικονομικό, παρά την κοινή επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας. Κάθε πλευρά γνωρίζει πώς έχουν τα δεδομένα και άλλωστε είναι πάγια η τακτική της ΠΑΕ ΟΦΗ να μην ξεφεύγει από τα όριά της σε οικονομικό επίπεδο, θέτοντας ένα συγκεκριμένο πλαφόν, όπως έγινε και κατά τη μεταγραφική περίοδο.

Έτσι, τη δεδομένη χρονική στιγμή το θέμα του Μακρή έχει... δυσκολέψει, όμως ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι τους επόμενους μήνες. Αν μπορούν να ξεπεραστούν τα εμπόδια που έχουν προκύψει στο οικονομικό σκέλος θα το δείξει ο χρόνος.

Από την άλλη, στην περίπτωση του Θανάση Παπάζογλου, πέρα από το οικονομικό, ο παίκτης φαίνεται να εξετάζει πολύ σοβαρά το «άλμα» στην καριέρα του. Η προοπτική του εξωτερικού δεν τον αφήνει ασυγκίνητο σε καμία περίπτωση, από τη στιγμή που μπορεί να «εξαργυρώσει» τις δύο πολύ καλές σεζόν με τον ΟΦΗ.

Έτσι, αν στο επόμενο διάστημα δεν αλλάξει κάτι προς την αντίθετη κατεύθυνση, τότε η διοίκηση θα πρέπει να ρίξει... δίχτυα, για να αντικαταστήσει δύο πολύτιμα «γρανάζια» στη... μηχανή της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News