Ειδήσεις

Νέα στέγη αποκτούν οι μαθητές στα Μέσα Μουλιανά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσα Μουλιανών την ερχόμενη Παρασκευή και ώρα 20:30 προχωραέι  στα εγκαίνια του "Σχολείου" στα Μέσα Μουλιανά.

Το παλαιό δημοτικό σχολείο που με εθελοντική εργασία των συγχωριανών τους  μετατράπηκε  σε ένα όμορφο πολιτιστικό στέκι που συμπεριλαμβάνει:

-αναπαράσταση παλαιάς σχολικής αίθουσας
συντηρήθηκαν τα παλιά θρανία και ο υπόλοιπος σχολικός εξοπλισμός. Δημιουργήθηκε βιβλιοθήκη με παλαιά εκπαιδευτικά βιβλία, συγγράμματα και εκδόσεις που διασώθηκαν καθώς και το αρχείο του σχολείου. Ακόμα εκτίθενται μια σειρά πινάκων με ιστορική και θρησκευτική θεματολογία καθώς και έργα παλιών μαθητών.

-πολυχώρος εκδηλώσεων
διαμορφώθηκε ώστε να φιλοξενεί μια σειρά εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσα Μουλιανών. Αναδείχθηκε η πέτρινη τοιχοποιία και πλέον αποτελεί ένα ζεστό χώρο διοργάνωσης εκδηλώσεων ιδιαιτέρως τη χειμερινή περίοδο.

-γραφείο Πολιτιστικού Συλλόγου

-διαμόρφωση αυλής

διαμορφώσαμε την αυλή του σχολείου ώστε να αποτελεί χώρο αναψυχής των κατοίκων και να προσφέρει έναν εναλλακτικό χώρο καλοκαιρινών εκδηλώσεων στην καρδιά του χωριού.

-διαμόρφωση κήπου (πίσω αυλής)

τέλος διαμορφώθηκε ο κήπος στην πίσω πλευρά του σχολείου που αποτελεί ένα χώρο χαλάρωσης και αναψυχής όλων των κατοίκων με πανοραμική θέα.

Σχόλια