Ειδήσεις

Νέο γραφείο πληροφόρησης επισκεπτών στο Ηράκλειο

Νέο γραφείο με στόχο την ενημέρωση και πληροφόρηση των επισκεπτών του Ηρακλείου δημιουργεί ο Δήμος.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης υπέγραψε την προκήρυξη του ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού για την προμήθεια επίπλων, του ηλεκτρονικού και λογισμικού εξοπλισμού και του υλικού προβολής του νέου γραφείου.

Το έργο "Δημιουργία γραφείου ενημέρωσης και πληροφόρησης των επισκεπτών της πόλης μας στο Ηράκλειο", προϋπολογισμού 84.973,45 ευρώ χρηματοδοτείται από το  πρόγραμμα LEADER.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την 28η Απριλίου 2014, ημέρα Δευτέρα με ώρα έναρξης την 11:00 π.μ., στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Ηρακλείου, Αγίου Τίτου 1.  

Η Δημοτική Αρχή δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης δίνει μεγάλη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση του πολίτη και των επισκεπτών της πόλης ιδιαίτερα την τουριστική περίοδο και γι' αυτό προχωρούμε στη δημιουργία του γραφείου ενημέρωσης και πληροφόρησης.

Παράλληλα αυτή η παρέμβαση θα σύμφωνα με τον κ. Κουράκη θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο βελτίωσης των ποιοτικών χαρακτηριστικών του Δήμου Ηρακλείου σε θέματα προβολής του Ηρακλείου και ανάδειξης όλων των σημαντικών ιστορικών μνημείων και της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας του.

Σχόλια