Ειδήσεις

Παρουσίαση συνδυασμού Γιάννη Μαστοράκη για Δήμο Χερσονήσου

Από νέα πρόσωπα αλλά και έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης αποτελείται ο συνδυασμός του Γιάννη Μαστοράκη για τον Δήμο Χερσονήσου. Οι υποψήφιοι με το συνδυασμό του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές παρουσιάστηκαν χθες επίσημα από τον ίδιο σε μια εκδήλωση στην οποία το παρών έδωσε πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το φιλωνίδειο κλειστό γυμναστήριο του λιμένα χερσονήσου. 

Όπως τόνισε ο κ. Μαστοράκης με δεδομένες τις ανησυχίες των δημοτών και με την ιεράρχηση των προβλημάτων που εντοπίζονται στην περιοχή, η μάχη ενόψει των εκλογών τουλάχιστον για την παράταξή του, δεν είναι μια μάχη για την ψήφο… αλλά μια μάχη για την επόμενη μέρα του δήμου και την ανάγκη βελτίωσης της ποιότητας ζωής για τους κατοίκους.

Ο κ. Μαστοράκης παρουσίασε έναν έναν τους συνεργάτες του που μαζί θα πορευτούν στο δρόμο προς τις εκλογές, εξηγώντας ότι στο συνδυασμό του συμμετέχουν άνθρωποι που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον τόπο και να δουλέψουν μετά τις εκλογές με στόχο ο πιο τουριστικός δήμος του νησιού, ίσως και της χώρας, να αποκτήσει τη δυναμική που επιβάλλεται.

Κλείνοντας την ομιλία του και κρατώντας εισηγητικό ύφος, κάλεσε τους υπόλοιπους υποψήφιους Δημάρχους σε ανοιχτό διάλογο απέναντι στους συνδημότες τους, με το συντονισμό των φορέων των δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Χερσονήσου σε συναντήσεις ανά δημοτική ενότητα." Με τον τρόπο αυτό, σε κοινές εμφανίσεις ανά ενότητα, θα γίνει ουσιαστικός διάλογος, θα απαντηθούν ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, δεν θα αναστατωθούν οι τοπικές κοινωνίες του Δήμου μας και θα προαχθεί ο πολιτικός μας πολιτισμός", όπως είπε.

Σχόλια