default-image

"Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει ευθέως την αξιοπιστία της χώρας"

Ελλάδα
"Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει ευθέως την αξιοπιστία της χώρας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που η Αξιωματική Αντιπολίτευση ευθέως υπονομεύει την αξιοπιστία της Χώρας, την υπόστασή της, και τον ιερό Θεσμό του Κοινοβουλίου» δήλωσε ο πρωθυπουργός με αφορμή την πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν της πέρασε, επισημαίνει ο πρωθυπουργός και προσθέτει, σύμφωνα με το naftemporiki.gr: «Μένει όμως η πικρή γεύση, ένα ελληνικό κόμμα να είναι με τόσο φανατισμό εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού».

Μετά τη σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης, Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και προέδρου της Βουλής με αφορμή τις προτάσεις μομφής κατά του Γ.Στουρνάρα και του Β.Μεϊμαράκη που υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα μεσάνυχτα  με ονομαστική ψηφοφορία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησε από τη Βουλή στη διάρκεια των διαξιφισμών για τις προτάσεις μομφής, πρόκειται να επανέλθει στην Ολομέλεια για την ψηφοφορία επί του πολυνομοσχεδίου.

Να σημειωθεί ότι από τις τοποθετήσεις των εισηγητών προκύπτει ότι το Πολυνομοσχέδιο θα στηρίξουν οι ΚΟ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση θα καταψηφίσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News