default-image

Ούτε το "Silver Alert" έσωσε τον 79χρονο

Κρήτη
Ούτε το "Silver Alert" έσωσε τον 79χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άδοξο τέλος για τον 79χρονο Εμμανουήλ Πουλάκη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις Αρχές Μαρτίου, αναζητείτο από τους οικείους του και για τον οποίο μάλιστα είχε εκδοθεί δελτίο εξαφάνισης.  

Σύμφωνα με τη νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Μανόλη Παπαδομανωλακάκη, δε βρέθηκαν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας και γι' αυτό θεωρείται βέβαιο πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ίσως και λόγω της πτώσης του στο ρέμα όπου και εντοπίστηκε.

Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε χθες Παρασκευή 28 Μαρτίου από περαστικό στην αγροτική περιοχή Μανωλιόπουλο.

Η κηδεία του άτυχου 79χρονου θα γίνει σήμερα στις 3 μ.μ. στο νεκροταφείο Ι.Ν. Μιχαήλ Αρχαγγέλου στις Μουρνιές.

Σύμφωνα με το Silver Alert, που εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:

«Η περιπέτεια του Εμμανουήλ Πουλάκη δεν είχε αίσιο τέλος… Ο Εμμανουήλ Πουλάκης, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 04/03/2014 από τα Χανιά Κρήτης, βρέθηκε, δυστυχώς, νεκρός.

Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 04ης/03/2014 από την οικία του στα Χανιά. Η Γραμμή Ζωής, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, στις 13/10/2014 ενεργοποίησε το Silver Alert, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής 28/03/2014 κλήση, με την οποία ενημερώθηκε για την ανεύρεση και την απώλεια ζωής του ηλικιωμένου. Η σορός του άτυχου ηλικιωμένου εντοπίστηκε από περαστικό στην αγροτική περιοχή Μανωλιόπουλο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News