default-image

"Θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγός στην οικονομική ανάπτυξη"

Κρήτη
"Θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγός στην οικονομική ανάπτυξη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη δέσμευση ότι θα συνεχίσει να είναι «αρωγός στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου», η εταιρεία Creta Farms αναφέρεται σε ανακοίνωσή της στην πυρκαγιά της Παρασκευής και ευχαριστεί όσους βρέθηκαν στο πλευρό της.

Όπως επισημαίνει, «η εταιρεία αλλαντικών Creta Farms αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φορείς του Ρεθύμνου Κρήτης, οι οποίοι πραγματικά ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά στην πυρκαγιά που ξέσπασε την προηγούμενη Παρασκευή σε αποθήκες της εταιρείας στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Συγκεκριμένα, στο πλευρό της εταιρείας ήταν η Πυροσβεστική, η Περιφέρεια Κρήτης, η Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου, ο Δήμος Ρεθύμνου, ο Δήμος Αμαρίου, η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και οι Εθελοντές Σαμαρείτες Ερυθρού Σταυρού.

Επιπλέον η εταιρεία θέλει να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό της για την ενεργή συμμετοχή και συμπαράσταση, τόσο κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, όσο και τώρα που όλοι μαζί συντονίζουμε και οργανώνουμε την επόμενη μέρα.

Τέλος, η Creta Farms ευχαριστεί όλη την τοπική κοινωνία, καθώς και τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, που επίσης στάθηκαν στο πλευρό της εταιρείας με αμείωτο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την υποστήριξη και θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε ότι η εταιρεία μας,  η οποία αποδίδει ιδιαίτερη σημασία σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δεσμεύεται να συνεχίσει να είναι αρωγός στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου, αλλά και να συμμετέχει ενεργά στην τοπική κοινωνία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News