default-image

Ο Αλμυρός Κυπελλούχος ΕΠΣΗ! (VIDEOS)

Ο Αλμυρός Κυπελλούχος ΕΠΣΗ! (VIDEOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυπελλούχος ΕΠΣΗ για την περίοδο 2013-2014 αναδείχθηκε ο Αλμυρός! Στο μεγάλο τελικό του Παγκρητίου Σταδίου επιβλήθηκε 1-0 της ΑΕ Ηρακλής/Θέρισος και κατέκτησε τον τίτλο για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Στο πρώτο μέρος το σύνολο του Γιάννη Χατζησεβαστού απείλησε στο 20' με τον Τρύφωνος και στο 22' με τον Καστελιανάκη, ενώ το συγκρότημα του Νίκου Ανδριανάκη είχε δύο σπουδαίες στιγμές με τον Ποτηράκη (28', 34'). Στο 44', βέβαια, οι ηττημένοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μανωλακάκη στον Τσουπάκη, αλλά ο κ. Μουρτζάκης είχε αντίθετη άποψη και το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Στο 71' ο Βασιλάκης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στο δοκάρι της ομάδας του και παραλίγο να βάλει τον Αλμυρό στη θέση του… οδηγού. Στο 81', όμως, ο Μανωλακάκης σέντραρε και ο Κοκκινάκης στόπαρε την μπάλα και με όμορφο μονοκόμματο σουτ διαμόρφωσε το 1-0. Στο 95' η ΑΕ Ηρακλής/Θέρισος «άγγιξε» την ισοφάριση, ωστόσο οι αμυντικοί του Αλμυρού απομάκρυναν πάνω από τη γραμμή τον κίνδυνο, μετά την κεφαλιά του Τσαΐνη.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Χωραφάκης (75' λ. τρ. Ανδρεαδάκης), Μανωλακάκης (86' Καρέλης), Αργέντης, Φελεγκάκης, Αποστολάκης, Μιχελουδάκης, Π, Στρατήγης, Καραντινάκης, Ποτηράκης (57' Α. Στρατήγης), Κοκκινάκης, Απλαδάς.

Α.Ε.ΗΡΑΚΛΗΣ / ΘΕΡΙΣΟΣ: Δεληγιάννης, Αεράκης (83' Καλοτεράκης), Βασιλάκης, Μπιλτσάρι, Μανιαδάκης, Τρύφωνος, Καπελώνης (86' Ντινελάρι), Καστελιανάκης, Φασουλάκης (60' Μουλιανάκης), Τσουπάκης, Τσαΐνης.

Το video του τελικού που μεταδόθηκε από την ΚΡΗΤΗ TV

)

Oι δηλώσεις μετά τον τελικό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News