default-image

''Ανοίγουν το Κυπριακό με δυσμενέστερους όρους''

Κρήτη
''Ανοίγουν το Κυπριακό με δυσμενέστερους όρους''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο συναντάται σήμερα Παρασκευή ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης με φόντο τις εξελίξεις που δρομολογούνται στο Κυπριακό.

«Υπάρχουν σοβαρές προοπτικές για ένα ουσιαστικό κοινό ανακοινωθέν που ικανοποιεί τις βασικές αρχές λύσης του Κυπριακού και θα οδηγήσει στην έναρξη διαπραγματεύσεων όχι για χάρη των διαπραγματεύσεων» δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης και ανακοίνωσε ότι, μετά την επιστροφή του από την Αθήνα, θα απευθυνθεί στον κυπριακό λαό για να τον ενημερώσει σε βάθος για το αληθές, όπως είπε, περιεχόμενό του.

Επιφυλακτικός για  τους σχεδιασμούς της διεθνούς κοινότητας ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη, με τη σκέψη στην πίσω πλευρά το μυαλού να στρέφεται στις εξελίξεις-επεμβάσεις στην Ελλάδα.

Ενδεικτική η εκτίμησή του ότι ανοίγουν εκ νέου το Κυπριακό «με δυσμενέστερους όρους».

«Έγκλημα» η καταστροφή των όπλων στη Μεσόγειο - ερώτημα η στάση των χωρών που βρίσκονται στην περιοχή και δεν έχουν ακόμα ξεσηκωθεί, σχολίασε εξάλλου μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News