default-image

Στο "κατώφλι" της Αστυνομίας 112 δημοτικοί αστυνομικοί

Κρήτη
Στο "κατώφλι" της Αστυνομίας 112 δημοτικοί αστυνομικοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονο κρητικό "χρώμα" έχει η λίστα των πρώην 2.613 δημοτικών αστυνομικών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη μετάταξή τους στην ΕΛ.ΑΣ., με τις διαδικασίες να προχωρούν.

Ο αλφαβητικός πίνακας και οι πίνακες ανά φορέα προέλευσης των 2.613 δημοτικών αστυνομικών που είναι υποψήφιοι προς μετάταξη απεστάλησαν από το ΑΣΕΠ στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ

ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ

ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ

Στο πλαίσιο των διαδικασιών για την κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους διαβιβασθέντες πίνακες θα κληθούν με μέριμνα της Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού/Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας να προσέλθουν, εντός προθεσμίας που θα οριστεί, προκειμένου να εξεταστούν από τις επιτροπές στα σωματικά, ψυχικά και διανοητικά τους προσόντα.

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης θα αποσταλεί στο ΑΣΕΠ αλφαβητικός πίνακας των υπαλλήλων με τη σχετική ένδειξη της καταλληλότητας ή μη, στις διαδικασίες.

Στη συνέχεια το ΑΣΕΠ θα προβεί στην κατάρτιση των πινάκων κατάταξης και διάθεσης υπαλλήλων, τους οποίους και θα διαβιβάσει στα οικεία τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Του Αντώνη Νομικού

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News