default-image

Νέες φήμες για iPhone 6 στις 4,7 και 5,7 ίντσες

Επιστήμη
Νέες φήμες για iPhone 6 στις 4,7 και 5,7 ίντσες

Οι νέες φήμες για το iPhone 6 έρχονται από την Κίνα, αλλά μη βιαστείτε να τις απορρίψετε.

Όλα όσα ακολουθούν ειπώθηκαν από τον έγκυρο αναλυτή Sun Changxu στο σοβαρό site QQ Tech. 

Σύμφωνα με το κύριο Changxu λοιπόν, η Apple προγραμματίζει να παρουσιάσει το iPhone 6 τον προσεχή Ιούνιο, κατά τη διάρκεια του Worldwide Developers Conference. 

Αρχικά, θα παρουσιάσει το μοντέλο των 4,7 ιντσών (με ανάλυση 1.136x640) και λίγες ημέρες αργότερα το μεγαλύτερο μοντέλο των 5,7 ιντσών με πάνελ υψηλότερης ανάλυσης. Μας κάνει εντύπωση η πρόβλεψη του κινέζου αναλυτή για ανάλυση μόλις 1.136x640 και έρχεται σε αντίθεση με παλαιότερες σχετικές φήμες.

Σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Κίνα, ο Tim Cook ρωτήθηκε εάν πρόκειται η Apple να κυκλοφορήσει ένα iPhone με μεγαλύτερη και πιθανώς κυρτή οθόνη. Η απάντησή του ήταν η εξής: «Τα σχέδιά μας για το μέλλον κρύβουν μεγάλες εκπλήξεις, αλλά θέλουμε να τα κρατήσουμε κρυφά».

Στο θέμα του iWatch δεν έχουμε να κάνουμε με φήμες, αλλά με διασταυρωμένες πληροφορίες: Η Apple έχει κλείσει συμφωνία με τη LG ώστε η κορεατική εταιρεία να αρχίσει την παραγωγή εύκαμπτων OLED οθονών με διαγώνιο 1,52'', οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν στο iWatch (ή όπως ονομαστεί, τελοσπάντων).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News