default-image

"Αντιθέσεις: Όλη η αλήθεια για τους υδρογονάνθρακες"

Life
"Αντιθέσεις: Όλη η αλήθεια για τους υδρογονάνθρακες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλη η αλήθεια για τους υδρογονάνθρακες και τις έρευνες στην Ελλάδα, τι δείχνουν  τα τελευταία στοιχεία και γιατί οι επτά πολυεθνικές "πετρελαϊκές αδελφές", ήρθαν σε συνέδριο αμερικανών γεωλόγων στην Ελλάδα.

Τι αποκαλύπτουν οι έρευνες των Νορβηγών, νοτίως της Κρήτης και πώς σχετίζονται τα στοιχεία με αυτά των Ελλήνων επιστημόνων.

Ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Αντώνης Φώσκολος παρουσιάζει νέα συγκλονιστικά στοιχεία και την οικονομική διάσταση του θέματος.

Απόψε στις "Αντιθέσεις" στις 10:00 το βράδυ.

Και ακόμη ο Έλληνας κορυφαίος επιστήμονας που ζει και εργάζεται στην Ιαπωνία, παρουσιάζει για πρώτη φορά άγνωστους χάρτες με μετρήσεις σε Ιόνιο, Κρήτη, Αιγαίο του ορυκτού πλούτου της χώρας - αναλύει τι κρύβεται με την Ελληνική ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα και των άγνωστο χάρτη των πετρελαίων στην Ελλάδα, αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις νέες τεχνικές των ερευνητικών πλοίων και μιλάει για τα συμφέροντα πίσω από τους υδρογονάνθρακες και το τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα.

Απόψε τις "Αντιθέσεις", στις 10:00 το βράδυ στοιχεία ντοκουμέντο για πρώτη φορά στη δημοσιότητα γύρω από τον ενεργειακό θησαυρό της Ελλάδας και το ρόλο της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News