default-image

Τρόμος στις Ασίτες: Λήστεψαν ταχυδρόμο πυροβολώντας(video)

Κρήτη
Τρόμος στις Ασίτες: Λήστεψαν ταχυδρόμο πυροβολώντας(video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία το πρωί στην καρδιά του χωριού στις Κάτω Ασίτες με θύμα έναν ταχυδρόμο και μάρτυρες του περιστατικού δεκάδες τρομαγμένους συνταξιούχους.

O ταχυδρόμος είχε μόλις φτάσει στο ταχυδρομικό πρακτορείο στις Κάτω Άσιτες όπου τον περίμεναν οι συνταξιούχοι προκειμένου να τους παραδώσει τις συντάξεις τους  .

Οι δυο ληστές που φορούσαν κράνη και κρατούσαν  καλάσνικοφ ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, μπήκαν στο ταχυδρομικό πρακτορείο και άρχισαν να ζητούν τα χρήματα. Φώναξαν "ληστεία" σκορπώντας τον τρόμο στους συνταξιούχους που βρίσκονταν μέσα στο πρακτορείο για να παραλάβουν τις συντάξεις τους και έσπευσαν να κρυφτούν!

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Δεν δίστασαν και να πυροβολήσουν στον αέρα μπροστά στους έντρομους ηλικιωμένους

Στη συνέχεια  εντόπισαν την τσάντα με τα χρήματα ,και την άρπαξαν αφού πρώτα αναποδογύρισαν και έναν ξύλινο πάγκο που τους εμπόδιζε στην προσπάθεια τους να αρπάξουν τη λεία τους .

Οι δυο ληστές αφού πήραν τα χρήματα έγιναν καπνός πάνω σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Στην τσάντα υπήρχαν συντάξεις  αξίας περίπου 15.000 καθώς ο υπάλληλος είχε προλάβει να παραδώσει πολλές από αυτές.

Κατά τους πυροβολισμούς  μέσα στο ταχυδρομικό πρακτορείο κάποιες από τις σφαίρες διαπέρασαν και την τζαμαρία του καταστήματος. Μια γυναίκα σύμφωνα με άλλους αυτόπτες μάρτυρες, με περισσό θάρρος πρόλαβε να χτυπήσει τον έναν από τους δράστες με καρέκλα.

Σύμφωνα με  τους αυτόπτες μάρτυρες  πρόκειται  για έναν κοντό και έναν ψηλό άνδρα οι οποίοι χρησιμοποίησαν την ελληνική γλώσσα όταν φώναξαν ληστεία και ζήτησαν τα χρήματα από τον ταχυδρόμο .

Ο ταχυδρόμος κ. Μανόλης Σκουλάς

Ο ταχυδρόμος έζησε στιγμές αγωνίας βλέποντας τους άνδρες με τα όπλα, οι οποίοι του τράβηξαν την τσάντα.

Μόλις ενημερώθηκε η αστυνομία στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που εξακολουθούν να αναζητούν τους δυο ληστές ενώ στο σημείο έσπευσε  και η σήμανση για τη συλλογή απαραίτητων στοιχείων που άφησαν πίσω τους οι δράστες.

 Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ρεπορτάζ:

Γεωργία Μακάκη-Μαρία Μαυρομάτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News