default-image

Η Ανθή Σαλαγκούδη ξέσπασε στο Twitter

Ελλάδα
Η Ανθή Σαλαγκούδη ξέσπασε στο Twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πρώτη Ιουνίου, όπως όλοι οι εργαζόμενοι ξεκαθαρίζει ότι πληρώθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη μέσω twitter, προειδοποιώντας ότι θα μιλήσει πια ο νόμος...

Με ανάρτησή της παρατηρεί: «Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ο νόμος. Προς γνώση και συμμόρφωση μερικών».

Όταν προκαλείται στη συνέχεια από follower που της γράφει «Και όπου υπάρχει και μπαμπάς πίπτει και το παραδάκι. Ήσουν η μόνη που πληρώθηκε την Τρίτη που έκλεισε το μαγαζί. Τυχαίο;», σπεύδει να διευκρινίσει. «Η τελευταία φορά που πληρώθηκα, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ήταν την 1η Ιουνίου».

Νωρίτερα σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης κατά τη διάρκεια της απεργιακής εκπομπής των εργαζομένων της ΕΡΤ, υποστηρίζοντας πως την Τρίτη, ημέρα που η κυβέρνηση αποφάσισε το λουκέτο στην ΕΡΤ, η μόνη που πληρώθηκε ήταν η παρουσιάστρια, κόρη του πρώην υφυπουργού της Ν.Δ., Ανθή Σαλαγκούδη.

Μάλιστα ο κ. Καλφαγιάννης τόνισε πως κανένας άλλος εργαζόμενος δεν μπόρεσε από εκείνη την ημέρα και μετά να πάρει το μισθό του. Μάλιστα οι παρουσιάστριες που ήταν μαζί στο πάνελ συμφώνησαν πως κανένας υπάλληλος δεν πληρώθηκε φέρνοντας το παράδειγμα μίας κομμώτριας της ΕΡΤ.

Παρακολουθήστε ζωντανά το απεργιακό δελτίο των εργαζομένων της ΕΡΤ

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News