Ειδήσεις

"Να μετατρέψουμε την αγανάκτηση σε απόφαση ανατροπής"

Η Νομαρχιακή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, μπροστά στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, καλεί τον ηρακλειώτικο λαό, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχος, τους νέους και τις νέες «σε διαρκή εγρήγορση, σε έναν ανένδοτο αγώνα για τη δημοκρατία!». Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τα σωματεία, τις συλλογικότητες, τα κινήματα και τους φορείς «σε συμπαράταξη, για να πέσει η κατάπτυστη κυβέρνηση της υποταγής!».

Σύμφωνα με ανακοίνωση, «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί σε στήριξη και μαζική συμμετοχή στις απεργίες, στις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης και στις διαμαρτυρίες, σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν, για την προάσπιση της δημοκρατίας, των συλλογικών και ατομικών ελευθεριών και την υπεράσπιση της κοινωνικής συνοχής από τα βάρβαρα μέτρα!

Καλεί σε έναν ανένδοτο ενωτικό δημοκρατικό και ειρηνικό αγώνα για την ανατροπή μιας κυβέρνησης που δε διαθέτει τη νομιμοποίηση σε θεσμικό, πολιτικό και ηθικό επίπεδο! Καλεί σε έναν ανένδοτο για την υπεράσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!

Την κυβέρνηση θα τη ρίξει ο λαός και όχι οι μαριονέτες του Σαμαρά!

Ενωμένος ο λαός, με αγωνιστικότητα, με αλληλεγγύη με συμμετοχή, με συλλογική δράση στις γειτονιές, στα σωματεία, παντού όπου παράγονται κοινωνικές αξίες, κοινωνικός πλούτος, προϊόντα, υπηρεσίες, πολιτισμός, θα προστατεύσει τη δημοκρατία, θα παλέψει για τα δικαιώματά του και θα ανατρέψει την κυβέρνηση της αναλγησίας και των θεσμικών πραξικοπημάτων!  

Ζητάμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στην πορεία και τον αποφασιστικό αγώνα προς το μετατροϊκανό ξέφωτο! Απαιτούμε να πάρουμε πίσω τη ζωή μας! Δεν ανεχόμαστε να μη μπορούμε να κάνουμε όνειρα, να μην υπάρχει προοπτική και αξιοπρέπεια!

Για το μέλλον, για τη σωτηρία της πατρίδας, για την αξιοπρέπειά μας, να μετατρέψουμε την αγανάκτηση σε απόφαση ανατροπής!

Να φύγουν τώρα! Μόνο εάν φύγουν θα έχουμε νικήσει!

Απόφαση και ανένδοτος για την ανατροπή!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια