default-image

Τη Δευτέρα στις 18:00 η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών

Ελλάδα
Τη Δευτέρα στις 18:00 η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε τελικά και επισήμως η μέρα και η ώρα συνάντησης των πολιτικών αρχηγών.

Το ραντεβού των τριών αρχηγών κλείστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα, όπως αποφασίστηκε σήμερα Πέμπτη έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους.

Οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης συναντώνται στον απόηχο των δραματικών εξελίξεων αλλά και με δεδομένο ότι υπάρχουν μεγάλες διαφωνίες των εταίρων ως προς το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Πηγές του Μαξίμου αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική συνομιλία με τους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, «καθώς πάντα επιδιώκει τον πολιτικό διάλογο».  

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντως πηγές, το θέμα της ΕΡΤ έχει κλείσει και ο πρωθυπουργός δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει πίσω την απόφασή του.

Και παρόλο που δε διαφαίνεται καμία υποχώρηση ως προς την απόφαση κλεισίματος της ΕΡΤ ακόμη και αν αυτό σημαίνει προσφυγή στις κάλπες, το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς δε θέλει να έχει εκείνο την ευθύνη εξ ολοκλήρου, συγκαλεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για να αναζητηθεί εύσχημος τρόπος προκειμένου να αρθεί το πολιτικό αδιέξοδο και να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News