default-image

Στο Σίσι ο Oka Nikolov

Κρήτη
Στο Σίσι ο Oka Nikolov

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στενούς δεσμούς με την Γερμανία έχουν αναπτύξει ξενοδόχοι, τουριστικοί και τοπικοί παράγοντες στο Σίσι, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλων Γερμανικών ποδοσφαιρικών ομάδων, όπως της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Πριν λίγες μέρες αφίχθη στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ Oka Nikolov, τον οποίο συνόδευσε σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στο Σίσι, ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Βραχασίου και μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Αγίου Νικολάου Γιώργος Φθενάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Φθενάκη ο Nikolov "έχει εντυπωσιαστεί από τις ομορφιές του νησιού και απο την Κρητική Φιλοξενία. Εξάλλου, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι είναι η τέταρτη φορά που έρχεται στη Κρήτη και η δεύτερη στο Σίσι".

Διακοπές στο γραφικό Σίσι θα κάνει τις επόμενες μέρες και ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αμβούργου ο Τόρστεν Φίνκ.

Μάλιστα, ο κ. Φθενάκης έχει αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις με διευθυντικά στελέχη της Άιντραχτ, τα οποία στέλνουν για δεύτερη φορά αθλητικά σετ (μπλουζάκια, φανέλες κ.α) στην αθλητική ομάδα του Βραχασίου.

"Πέρα από τους Γερμανούς τουρίστες, οι οποίοι ψηφίζουν σταθερά το Σίσι για τις διακοπές τους, οι Άγγλοι και οι Ρώσοι παραμένουν επίσης οι καλύτεροι πελάτες ενώ τα Σαββατοκύριακα οι Έλληνες αποδρούν... γευστικά στις Ψαροταβέρνες για φρέσκο ψάρι", δήλωσε ο κ. Φθενάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα στο Σίσι, βρέθηκε γνωστή ορχήστρα της Γερμανίας η οποία πραγματοποίησε συναυλία στη περιοχή, εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιχειρησιακή Βραχασίου Α.Ε. ΟΤΑ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων.  Σύνθημα της ορχήστρας MVA ALTHENGSTETT ήταν "μια καρδιά με ρυθμό", μουσική βραδιά που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε δημότες και επισκεπτες.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο μαέστρος της ορχήστρας με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου αντάλλαξαν ευχές και αναμνηστικά δώρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News