default-image

Μετάλλια από τον Φιλαθλητικό στην Ηλιούπολη

Σπορ
Μετάλλια από τον Φιλαθλητικό στην Ηλιούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλείου στην τελική φάση Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου παμπαίδων και παγκορασίδων, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 9 Ιουνίου στο α' κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης.

Στο αγώνισμα του Ακροβατικού Διαδρόμου οι Αλεξάκη Χρύσα, Κεφάλα Μελίνα, Μαρή Γιούλη και Χατζημιχαήλ Ιωάννα κατέκτησαν την 3η θέση στην κατηγορία παγκορασίδες Β'.

Την 3η θέση στο ίδιο αγώνισμα κατέκτησαν και οι αθλήτριες Κατσαμποξάκη Εβελίνα, Μανουσάκη Δήμητρα, Χατζηδάκη Μαρία-Σοφία και Χρηστάκη Κάλλια στις παγκορασίδες α'.

Στους παμπαίδες Β' ο Λαγουμτζής Χρήστος ήταν 1ος και  ο Τσιμπούκας Μάνος 3ος.

Το Δ.Σ. του Φιλαθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλείου συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριές του και ευχαριστεί την προπονήτρια Σάντρα Τσβέτκοβιτς και τον τεχνικό σύμβουλο του Συλλόγου κ. Χρηστάκη Μανόλη για το δύσκολο έργο που ολοκλήρωσαν.

Επίσης ευχαριστεί τις Μινωικές Γραμμές για την ευγενική τους χορηγία

Ο Φιλαθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος προετοιμάζεται πλέον για το Cosmogym Contest που θα γίνει στις 22 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Περιστέρι με την ομάδα της Γυμναστράδας και την προπονήτρια τους κ. Κόνιαρη Έφη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News