default-image

Επιτυχημένοι οι σκοπευτικοί αγώνες στα Χανιά

Σπορ
Επιτυχημένοι οι σκοπευτικοί αγώνες στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη η συμμετοχή σκοπευτών - σκοπευτριών από τον Παγκρήτιο Αθλητικό Σύλλογο και τον Γ.Σ. Αθλοκίνηση, στους αγώνες σταθερού στόχου και πήλινου στόχου, που έγιναν για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης στο εθνικό σκοπευτήριο των Χανίων με διοργανωτές την ΣΚΟΛΕΚ και τον ΒΑΡΔΑ.

Στον σταθερό στόχο πρωταγωνιστής και πολυνίκης ήταν ο έφηβος Κωνσταντίνος Βερτούδος που μάλιστα έκανε και πανελλήνιο ρεκόρ στο αεροβόλο τουφέκι εφήβων, που όμως δεν μετράει γιατί οι αγώνες δεν ήταν διοργάνωση της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας. Επίσης κατέκτησε και τις πρώτες θέσεις στο πυροβόλο τουφέκι στα αγωνίσματα πρηνηδόν και 3χ40.

Στον πήλινο στόχο τώρα συμμετείχε ο Γεώργιος Καλονάκης κατακτώντας την 10η θέση της γενικής κατάταξης στο ΤΡΑΠ ανδρών.

Οι συμμετέχοντες σκοπευτές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία των συλλόγων των Χανίων, οι οποίοι είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης.

Συνεχίζονται τα μαθήματα

Εντωμεταξύ, ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι συνεχίζει τις προπονήσεις και τους αγώνες σε πυροβόλα και αεροβόλα και το καλοκαίρι.

Στα πυροβόλα κάθε Τετάρτη από τις 18:00 και μετά στο πεδίο βολής της ΣΕΑΠ στις Γούβες και στα αεροβόλα κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 19:30 έως 21:30 στο σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων στην Νέα Αλικαρνασσό και στο Παγκρήτιο Στάδιο κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από τις 19:30 έως 21:30 στην αίθουσα αεροβόλων όπλων στην Θύρα 19.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News