default-image

Εσπερίδα για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων

Κρήτη
Εσπερίδα για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνέχεια της ενημερωτικής εσπερίδας που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στην αίθουσα του Πολύκεντρου του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες με θέμα "Η πρόληψη και η αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων", ο Δήμος Φαιστού σε συνεργασία με το Σύλλογο Πολιτών για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων "Ο Άγιος Χριστοφόρος", σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Τυμπάκι σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα του νηπιαγωγείου Τυμπακίου, όπου εκπρόσωποι της τοπικής Εκκλησίας, της Τροχαίας Ηρακλείου και του Κέντρου Υγείας Μοιρών θα προσπαθήσουν μέσα από οπτικοακουστικό υλικό να παρουσιάσουν τις επιπτώσεις της επικίνδυνης οδήγησης αλλά και τρόπους να αντιμετωπίσουμε, καθώς και να προλάβουμε τα τροχαία ατυχήματα.

Σε αυτή την προσπάθεια, αρωγός είναι και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός που με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, του Παραρτήματος Μοιρών, θα πραγματοποιήσουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επίδειξη σωστικών μέσων, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να μάθει μέσω της βιωματικής παρακολούθησης ορισμένες τεχνικές που είναι χρήσιμες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News