default-image

Τοπικός ραδιομαραθώνιος για την ΕΡΤ υπό το φόβο επεισοδίων

Κρήτη
Τοπικός ραδιομαραθώνιος για την ΕΡΤ υπό το φόβο επεισοδίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ραδιομαραθώνιος συμπαράστασης στους εργαζόμενους της Δημόσιας Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης αυτήν την ώρα στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ηρακλείου στην περιοχή του Παγκρήτιου Σταδίου λόγω των ραγδαίων εξελίξεων από νωρίς το απόγευμα με το κλείσιμο της ΕΡΤ το οποίο και ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σε ανακοίνωσή τους μάλιστα οι εργαζόμενοι του σταθμού, που από την πρώτη στιγμή της αναγγελίας του κλεισίματος της ΕΡΤ βρέθηκαν στα "χαρακώματα" του αγώνα, εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν να εκπέμπουν μέσα από την ιστορική συχνότητα της ΕΡΑ Ηρακλείου.

Ακολουθώντας το παράδειγμα των συναδέλφων τους σ' όλη τη χώρα, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι του σταθμού "χτίζουν" μαζί με τους πολίτες και τους φορείς του Ηρακλείου ένα τείχος αλληλεγγύης και υπεράσπισης του δικαιώματος της ύπαρξης της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Από το απόγευμα, μόλις έγινε γνωστό το κλείσιμο, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ βρέθηκαν μπροστά στα μικρόφωνα και εξέπεμπαν ενημερώνοντας τον κόσμο για τις δραματικές εξελίξεις που αφήνουν στο δρόμο περισσότερες από 2.500 χιλιάδες οικογένειες.

Εκπρόσωποι φορέων και απλός κόσμος βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ με την παρουσία τους στο στούντιο της οδού Μάχης Κρήτης 161 και με τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης που στέλνουν.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Ηρακλείου δηλώνουν κατηγορηματικά ότι δε θα εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ, θα συνεχίσουν να εκπέμπουν ενημερώνοντας τον κόσμο για όλες τις εξελίξεις και καλούν τους πολίτες να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους.

Μάλιστα το απόγευμα είχαν συγκεντρωθεί αστυνομικές δυνάμεις τόσο έξω από την ΕΡΑ όσο και στο χώρο πέριξ του Παγκρήτιου Σταδίου, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Κρήτη, υπό το φόβο καταλήψεων ή άλλων επεισοδίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News