default-image

Έμεινε στον Πλατανιά ο Ναζλίδης

Ποδόσφαιρο
Έμεινε στον Πλατανιά ο Ναζλίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανανέωσε  το συμβόλαιό του, για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Πλατανιά ο Θωμάς Ναζλίδης.

Το όνομα του Έλληνα φορ «έπαιξε» για αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο επιθυμία του ήταν να παραμείνει στα Χανιά, όπως κι έγινε τελικά, με την ΠΑΕ να γνωστοποιεί την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θωμά Ναζλίδη για τα επόμενα δύο χρόνια. Η ανανέωση της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Πλατανιά, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Π.Α.Ε., Στέλιου Βαρουξάκη και του τεχνικού διευθυντή και υπεύθυνου Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων της Π.Α.Ε., Λάμπρου Μαλτέζου».

Ο Ναζλίδης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Πλατανιά. Ο μεσοεπιθετικός άσος του συλλόγου επισήμανε ότι «τέλος καλό, όλα καλά», υπογράμμισε ότι η οριστικοποίηση της συμφωνίας ήταν αποτέλεσμα της βούλησης και των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας και ευχαρίστησε, για τον λόγο αυτό, τη Διοίκηση της Π.Α.Ε. και προσωπικά τον Πρόεδρο.

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε μία νοικοκυρεμένη ομάδα με πολύ καλό οικογενειακό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να επιτύχει ο Πλατανιάς τους στόχους του.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο Θωμάς Ναζλίδης, στο περιθώριο της ανανέωσης της συνεργασίας του, είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον νέο προπονητή του Πλατανιά Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος βρισκόταν από νωρίς σήμερα στα γραφεία της Π.Α.Ε. καθώς, ως γνωστόν, είναι σε πλήρη εξέλιξη ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας του Πλατανιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News