Ειδήσεις

Επισκέψεις Ξάνθου σε νοσοκομεία και μονάδες υγείας

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του βουλευτή Ρεθύμνου και συντονιστή του τομέα Υγείας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ανδρέα Ξανθού σε Νοσοκομεία και Μονάδες Υγείας της χώρας.

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε περιοδεία με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  Αλέξη Τσίπρα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και στο Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, ενώ τις επόμενες μέρες ο κ. Α. Ξανθός θα επισκεφθεί το «Θριάσιο» και το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο και την Υγειονομική Μονάδα του ΕΟΠΥΥ Καλλιθέας, ενώ την Τετάρτη 12/6 θα περιοδεύσει στο Νομό Καβάλας, όπου στις 10 πμ θα λάβει μέρος σε σύσκεψη στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Καβάλας με την συμμετοχή φορέων του νομού που έχουν σχέση με την Υγεία. Αμέσως μετά την σύσκεψη, στον ίδιο χώρο θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ. Στις 8:30 μμ ο κ. Α. Ξανθός θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση στην Χρυσούπολη στον Πολυχώρο Ενεργών Πολιτών με θέμα: «Η κατάσταση στην Υγεία και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ».

Στις επισκέψεις αυτές ο κ. Α. Ξανθός ενημερώνεται για τα οξυμμένα προβλήματα όλων των υπηρεσιών του ΕΣΥ και συζητά με τους γιατρούς και το υπόλοιπο προσωπικό τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για ένα εναλλακτικό σχέδιο επιβίωσης και αναδιοργάνωσης της δημόσιας περίθαλψης, που έχει ως βασική προϋπόθεση την ακύρωση των μνημονιακών δεσμεύσεων και τη στήριξη του ΕΣΥ και του Κοινωνικού Κράτους ως πρώτιστη πολιτική προτεραιότητα μιας αριστερής κυβέρνησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια