default-image

Στην 7η ΥΠΕ Κρήτης ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ

Κρήτη
Στην 7η ΥΠΕ Κρήτης ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κρήτη.

Κατά τη συνάντησή του με το διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κ. Αντώνη Γρηγοράκη και τους υποδιοικητές κ. Άννα Τριχοπούλου και Γιώργο Νεοφώτιστο, παρουσία του δ/ντή του ΕΚΑΒ Κρήτης κ. Νίκου Γιαννακουδάκη και του υπευθύνου Πληρωμάτων Συντονιστικού Κέντρου και Συνεργείων του ΕΚΑΒ, κ. Μανόλη Καλαιτζάκη, συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν στην Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, με ιδιαίτερη αναφορά σε εκείνα της Σητείας και Χανίων.

Κοινή διαπίστωση αποτέλεσε η ανάγκη ενίσχυσης του στόλου των ασθενοφόρων στην Κρήτη καθώς και η στελέχωση των Τομέων με ανθρώπινο δυναμικό, προβλήματα για τα οποία ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ εκδήλωσε την αισιοδοξία ότι θα επιλυθούν τους επόμενους μήνες, καταβάλλοντας ο ίδιος κάθε δυνατή προσπάθεια.

Παράλληλα συζητήθηκε η ανάγκη ανάπτυξης περαιτέρω συνεργασίας όλων των μονάδων υγείας του νησιού, νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας με τους Τομείς του ΕΚΑΒ Κρήτης ανά νομό, ιδιαίτερα στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, προκειμένου λειτουργώντας συνεπικουρία να αντιμετωπιστούν με το βέλτιστο τρόπο προβλήματα που προκύπτουν, όπως εκείνο της άμεσης διακομιδής ασθενών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News