default-image

Θέλει να μείνει ο Βερπακόφσκις

Ποδόσφαιρο
Θέλει να μείνει ο Βερπακόφσκις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μάρις Βερπακόφσκις επέστρεψε τον Ιανούαριο στον Εργοτέλη και βοήθησε κι εκείνος από τη μεριά του στην προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων»για την άνοδο.  

Ο Λετονός επιθετικός, μάλιστα, θέλει να παραμείνει στο σύλλογο του Ηρακλείου, κάτι που δήλωσε και σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Αναλυτικά:

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Η σεζόν ήταν αρκετά επιτυχημένη, γιατί πετύχαμε τον στόχο της ανόδου και είμαι χαρούμενος, γιατί μπορεί να μην σημείωσα πολλά γκολ, όμως αυτά ήταν σημαντικά»

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στους Κρητικούς: «Από ότι ξέρω οι Μπουχαλάκης, Τζανακάκης θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό. Προς το παρόν δεν υπάρχουν μηνύματα για άλλα συμβόλαια. Σύντομα θα αποφασίσει η διοίκηση. Εύχομαι να μείνω».

Για την πτωτική εικόνα που εμφάνισε η ομάδα: «Δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Υπήρχε ψυχολογική πίεση και νευρικότητα όσο το πρωτάθλημα έφτανε στο τέλος του. Δεν σκοράραμε, άλλαξε ο προπονητής, όμως μετά ήμασταν και πιο τυχεροίο».

Για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου: «Παίζαμε πολύ άσχημα και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όμως βάσει των υπόλοιπων αποτελεσμάτων, ξέραμε ότι ένα γκολ ήταν αρκετό για να ανεβούμε, όπως και έγινε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News