default-image

Συνέχεια στον "πόλεμο"

Μπάσκετ
Συνέχεια στον "πόλεμο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο… πόλεμος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό συνεχίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των διαιτητών για τον τρίτο και τέταρτο (εφόσον χρειαστεί) τελικό.

Τα όσα έγιναν στο ημίχρονο του δεύτερου παιχνιδιού ήταν στο επίκεντρο, με τους «πράσινους» και τον παρόντα Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αμφισβητεί δημόσια το φύλλο αγώνα και στο τέλος της διαδικασίας να λέει στον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Γιώργο Σκινδήλια «ετοιμαστείτε να χορέψετε, η κόντρα πλέον είναι προσωπική». Χαρακτήρισε «γραφικούς» τους Αγγελόπουλους, ενώ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία των Γκόντα και Φούφη στον πρώτο και τον δεύτερο τελικό.

Ο Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε «ψευδές» το φύλλο αγώνα, αμφισβητώντας πως επιτέθηκε φραστικά στους διαιτητές, στη διάρκεια του ημιχρόνου. Μάλιστα υποστήριξε πως έχει έγγραφα από την Αστυνομία, τον εισαγγελέα και το ΟΑΚΑ που αποδεικνύουν πως δεν έχει σχέση με το περιστατικό που αναφέρουν οι διαιτητές.

Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν αρχικά την παραίτηση της ΚΕΔ, στη συνέχεια ζήτησαν από τα μέλη της να πάρουν θέση για την επίσκεψη του Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια και στο «ετοιμαστείτε να χορέψετε», ενώ ο Σκινδήλιας απάντησε «τις απειλές εκεί που σας παίρνει, στους διαιτητές, όχι σ' εμάς».

Μετά την ένταση που δημιουργήθηκε, οι τρεις διαιτητές ποου βγήκαν για το τρίτο παιχνίδι είναι οι Σχινάς, Κορομηλάς και Ταβουλαρέας. Σε περίπτωση που χρειαστεί τέταρτο παιχνίδι αυτό θα το διευθύνουν οι Χριστοδούλου, Τανατζής και Καρακατσούνης.

Ολυμπιακός στην ΚΕΔ: «Παραιτηθείτε»!

Η ένταση φάνηκε από το ξεκίνημα με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Γιώργο Σκινδήλια να ζητά την παραίτηση της ΚΕΔ και να παίρνει απάντηση πως «Εμείς δεν παραιτούμαστε. Να το ζητήσετε από την ομοσπονδία».

Στη συνέχεια οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν από την ΚΕΔ να πάρει θέση για να όσα έγιναν με τον διαιτητή Γιάννη Φούφη και αναγράφονται στο φύλλο αγώνα. Και εκεί όμως οι άνθρωποι της επιτροπής σημείωσαν: «Εμείς κρίνουμε διαιτητές, αν θέλετε να πάρει κάποιος θέση πηγαίντε στην ομοσπονδία».

Στη συνέχεια από τη ΚΕΔ υποστηρίχθηκε πως οι διαιτητές ήταν εξαιρετικοί με μόνο λάθος την απόφαση του Αναστόπουλου να μην μετρήσει το καλάθι του Κάιλ Χάινς, ως εκπρόθεσμο, υποστηρίζοντας πως και ο Παναγιώτου που σφύριξε το πρώτο παιχνίδι ως τρίτος διαιτητής ήταν πολύ καλός.

Γιαννακόπουλος: «Έχω χαρτί πως δεν κατέβηκα στα αποδυτήρια»

Ο λόγος στη συνέχεια πέρασε στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο που είπε πως «ποιος είναι ο Φούφης που θα θίγει την υπόληψή μου; Έχω χαρτί και από τον αστυνομία και τον εισαγγελέα, πως δεν κατέβηκα στα αποδυτήρια».

Κάπου εκεί παρενέβη ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος, που είπε «αφού έχετε χαρτί από το ΟΑΚΑ είναι σαν να έχω εγώ χαρτί από τον θυρωρό της πολυκατοικίας μου»! Για να ακολουθήσει διάλογος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιώργο Σκινδήλια, που πλέον ξέφυγε από τα όρια των ομάδων, αποδεικνύοντας πως η κόντρα ξεφεύγει και έχει περάσει σε επικίνδυνα όρια.

Οι πρώτοι διάλογοι από την κλήρωση:

Γιαννακόπουλος: «Βγήκαν οι γραφικοί και ζήτησαν να με μαζέψουν»

Σκινδήλιας: «Έπρεπε να σε έχουν μαζέψει εδώ και καιρό»

Γιαννακόπουλος: «Θέλαμε η κόντρα να είναι μέσα στις γραμμές. Πλέον είναι προσωπική. Ετοιμαστείτε να χορέψετε».

Σκινδήλιας: «Απειλείτε τον Ολυμπιακό;»

Γιαννακόπουλος: «Καθίστε και δείτε πως θα χορέψετε»

Σκινδήλιας: «Τις απειλές σας να τις κάνετε εκεί που σας παίρνει, στους διαιτητές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News