default-image

Τρόφιμα, ποτά και φυσικά καλλυντικά "πάνε" Μόναχο

Κρήτη
Τρόφιμα, ποτά και φυσικά καλλυντικά "πάνε" Μόναχο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Απόβαση" στο Μόναχο πραγματοποιούν στις αρχές του ερχόμενου Σεπτέμβρη τα κρητικά προϊόντα, στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής που διοργανώνει ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ Α.Ε.) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης.

Η επιχειρηματική αποστολή αποβλέπει στην καλλιέργεια σχέσεων και συνεργασίας με επιχειρηματίες του Μονάχου και απευθύνεται σε ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων και ποτών και των φυσικών καλλυντικών.

Η συμμετοχή στην αποστολή δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες:

* Να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες συναντήσεις με τις κατάλληλες επιχειρήσεις.

* Να διερευνήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας και

* Να ενημερωθούν για τον ανταγωνισμό και τις συνθήκες της αγοράς.

Η αποστολή θα φτάσει στο Μόναχο στις 2 Σεπτεμβρίου. Στις 3 του μήνα θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις και δείπνο στην πόλη του Μονάχου, ενώ στις 4 του Σεπτέμβρη οι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν κατ' ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν σε ηλεκτρονική μορφή τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής, καθώς και το εταιρικό τους προφίλ στην αγγλική γλώσσα το αργότερο μέχρι 20 Ιουνίου στο Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης, στη διεύθυνση [email protected].

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο 2810/343.458 από την κ. Βασιλάκη Ελεονώρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News