default-image

Μυστικά για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού σε εκδήλωση

Ελλάδα
Μυστικά για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού σε εκδήλωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσπερίδα με θέμα "Αυτογνωσία και Πληροφόρηση: Κλειδιά για το σχεδιασμό της σταδιοδρομίας" τη Δευτέρα 17/06/2013 στο 1ο Γ.Ε.Λ. (Καπετανάκειο), 17.00-20.00 διοργανώνει το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού μας (ΚΕ.ΣΥ.Π. Ηρακλείου), σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Τ.Ε.Ι. Κρήτης και τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ).

Θα παρουσιαστούν οι σχολές του Πανεπιστημίου και του Τ.Ε.Ι. της Κρήτης και οι μαθητές θα λάβουν μέρος σε βιωματικά εργαστήρια για Ψηφιακά Τεστ, Κινητικότητα στην Ευρώπη και Μηχανογραφικό Δελτίο.

Η εκδήλωση απευθύνεται στους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους γονείς τους και είναι ανοικτή στο κοινό.

Α' ΜΕΡΟΣ  17.00 - 18.00 Χαιρετισμοί-Εισαγωγικές ομιλίες:

Σχεδιάζω το μέλλον μου αναπτύσσοντας δεξιότητες  ζωής / σταδιοδρομίας, Φωτεινή Βλαχάκη, προϊσταμένη Δ/νσης Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΕΟΠΠΕΠ.

Σχολές-Τμήματα ΤΕΙ Κρήτης: Σπουδές και προοπτικές, Μαριάννα Αλογδιανάκη, σύμβουλος Σταδιοδρομίας Γραφείου Διασύνδεσης ΤΕΙ Κρήτης.

Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και Επαγγελματικές διέξοδοι των αποφοίτων του Ιδρύματος, Βενιανάκη Γεωργία, αρμόδια για τη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό - Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Κρήτης. 

Διάλειμμα 18.00 - 18.15

Β' ΜΕΡΟΣ 18.15 - 19.45 Παράλληλα Βιωματικά Εργαστήρια για μαθητές από Γ' Γυμνασίου ως Γ' Λυκείου.

18.15 - 19.45: "Γνώρισε τον εαυτό σου - Ανάδειξε τα επιτεύγματά σου": Τα Ψηφιακά Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και το e-portfolio της Διαδικτυακής Διαδραστικής Πύλης Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού για εφήβους www.eoppep.gr/teens", Φωτεινή Βλαχάκη, προϊσταμένη Δ/νσης Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΕΟΠΠΕΠ. (με προτεραιότητα μαθητές Γ' Γυμνασίου)

18.15 - 19.45: "Κινητικότητα στην Ευρώπη: Πόσο έτοιμος/η είσαι για μια εμπειρία κινητικότητας;", Σταυρούλα Τετραδάκου, στέλεχος Δ/νσης Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΕΟΠΠΕΠ. (με προτεραιότητα μαθητές Α'-Β' Λυκείου)

18.15 - 19.45: "Μηχανογραφικό 2013: Μυστικά για τη συμπλήρωση - Πληροφόρηση για τις Σχολές και Τμήματα των Επιστημονικών Πεδίων, Αντωνίου Θεόδωρος, υπ.  ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Ηρακλείου Κορνηλάκη Έρρικα, υπ.  ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Ηρακλείου,. (με προτεραιότητα μαθητές Γ' Λυκείου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News