default-image

"Θα επαναπροκηρύξουμε το διαγωνισμό για την πώληση της ΔΕΠΑ"

Οικονομία
"Θα επαναπροκηρύξουμε το διαγωνισμό για την πώληση της ΔΕΠΑ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι προφανές ότι μεταξύ Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ρώσων υπήρχαν συνεννοήσεις που έκαναν τους Ρώσους να μην συμμετέχουν», είπε μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική στην εκπομπή ("Κοινωνία Ώρα MEGA") ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στ. Σταυρίδης.

Ο κ. Σταυρίδης σημείωσε ότι  «εμείς ως ΤΑΙΠΕΔ πιστεύουμε πως αυτά θα είναι προς όφελος της χώρας μας». Και τόνισε ότι «δεν αισθάνθηκα κάποια εμπλοκή των Αμερικάνων ή κάποια δυσαρέσκεια».

Αναφερόμενος στην απόσυρση των Ρώσων, είπε ότι «οι Ρώσοι αισθάνθηκαν καλοδεχούμενοι και το τόνισαν πάρα πολλές φορές. Με τις εγγυητικές επιστολές διευκολύναμε τη συμμετοχή τους», σχολιάζοντας όμως το γεγονός ότι δεν τους δόθηκαν εγγυήσεις, ο κ. Σταυρίδης πρόσθεσε ότι «πρώτον, δεν τα ρίχνουν σε μας. 

Λένε ότι δε δίνονται επαρκείς εγγυήσεις για τα χρέη». Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η κυβέρνηση γνώριζε την απόσυρση των Ρώσων εδώ και μέρες, είπε πως «εμείς το μάθαμε μόλις χθες. Δε γνωρίζαμε τίποτα». 

Επίσης, ο κ. Σταυρίδης, ξεκαθάρισε ότι «παραμένει για την ώρα η ΔΕΠΑ σε ελληνικά χέρια. Θα επαναπροκηρύξουμε το διαγωνισμό για την πώληση της ΔΕΠΑ πολύ σύντομα». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News