default-image

Δε συνεχίζει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Χριστόπουλος

Ποδόσφαιρο
Δε συνεχίζει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Χριστόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίζουν οι δρόμοι του Γιάννη Χριστόπουλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο σύλλογος της Ηπείρου, μάλιστα, ανακοίνωσε πως απέσυρε την πρόταση ανανέωσης που είχε κάνει στον Χριστόπουλο, ο οποίος εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην ουκρανική Ταβρίγια.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωση αναφέρεται στις συνομιλίες των δύο πλευρών τις τελευταίες ημέρες και ευχαριστεί τον Γιάννη Χριστόπουλο για την συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 μετά την πάροδο δέκα και πλέον ημερών από την συνάντηση του προέδρου μας Γιώργου Χριστοβασίλη με τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο, με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του, ενημερώνει τους φιλάθλους της τα εξής:

Ο πρόεδρος κος Γιώργος Χριστοβασίλης συναντήθηκε, το Σάββατο 1-6-2013, με πρωτοβουλία του, με τον κο Χριστόπουλο και συζήτησαν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του για την νέα περίοδο.

Ο κος Χριστόπουλος αντιπρότεινε, στην οικονομική προσφορά που του προτάθηκε, να συμπεριληφθούν σ αυτή, με αυξημένες απολαβές και οι συνεργάτες του και αυτό έγινε εξ ολοκλήρου αποδεκτό.

Στην συνέχεια συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα που αφορούσαν την καλύτερη λειτουργία της ομάδα μας όπως επίσης και το πρόγραμμα, αλλά και πιθανές τοποθεσίες που θα πραγματοποιούνταν το βασικό στάδιο της θερινής προετοιμασίας.

Η συζήτηση εξελίχτηκε σε άριστο κλίμα, με τον πρόεδρο να συμφωνεί και να δίνει την συγκατάθεσή του σε όλες τις προτάσεις αλλά και τα αιτήματα του προπονητή.

Με την λήξη της συζήτησης ο προπονητής ενημέρωσε, για πρώτη φορά, ότι είχε μια ενδιαφέρουσα γι αυτόν πρόταση από το εξωτερικό και θα ήθελε να την μελετήσει, ζητώντας διήμερη διορία πριν απαντήσει στο αν αποδέχεται την πρόταση της ομάδας μας, κάτι το οποίο έγινε δεκτό.

Έκτοτε ο κος Χριστόπουλος, και μετά την πάροδο των δυο ημερών, ζητούσε τηλεφωνικώς, νεες, παρατάσεις, χωρίς να ξεκαθαρίζει την στάση του ή να επιθυμεί κάποια συνάντηση, ενώ οι όποιες ενέργειές του γινόταν γνωστές στην ΠΑΕ από τα Μ.Μ.Ε. τις οποίες δεν διέψευδε αλλά απεναντίας σε ερωτήσεις μας επιβεβαίωνε.

Την χθεσινή μέρα ζήτησε για μια ακόμη φορά, τηλεφωνικώς και άλλο χρονικό περιθώριο, χωρίς όμως, παρότι του εζητήθη, να επιθυμεί να ορίσει επιτέλους τελική ακριβή ημερομηνία που θα απαντούσε στην πρόταση της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατόπιν τούτου και λαμβάνοντας υπόψη ότι πλέον τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει, εφ όσον λόγω των Ευρωπαϊκών αγωνιστικών υποχρεώσεων πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την νέα περίοδο, δεν δύναται να περιμένει άλλο πλέον την απόφαση του κου Χριστόπουλου και αποσύρει την πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ευχαριστεί τον κο Χριστόπουλο για την εξαιρετική συνεργασία που είχε την φετινή περίοδο μαζί του και του εύχεται καλή τύχη και πάντα επιτυχίες με όποια ομάδα αποφασίσει στην συνέχεια τη καριέρας του να συνεργαστεί".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News