Ειδήσεις

Με διάλεξη στο κοινό ξεκινούν τα μαθήματα του Α.Λ.Π.

Την Τετάρτη και ώρα 18:00 στο χώρο του ΕΑΠ στις Αρχάνες (παλιό σχολείο), ξεκινούν τα μαθήματα του νέου θερινού τμήματος του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης στο  Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων, με τον γενικό τίτλο: "Κοινωνία σε κρίση-Κοινωνικές & ψυχολογικές επιπτώσεις".

Στο πλαίσιο αυτό ο κ.Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, καθηγητής στη Σχολή του ΑΝΤ1, & στο London Center Management και Σύμβουλος ΜΜΕ, θα δώσει διάλεξη με θέμα:«Ένας κόσμος που αλλάζει με άλλη λογική».

Στη σειρά αυτών των μαθημάτων θα αναλυθούν θέματα όπως: Γιατί οι αξίες και αρχές χάνονται χωρίς να αντικαθίστανται; Τι μας εμποδίζει σήμερα να νιώσουμε τη χαρά  της δημιουργίας; Γιατί ενδιαφερόμαστε για το "εγώ" και όχι για το "εμείς"; γιατί δεν επικοινωνούμε μεταξύ μας και αναλωνόμαστε σε σχέσεις τυπικές, απρόσωπες, επιφανειακές; γιατί κυριαρχεί η ιδιοτέλεια, η αδιαφορία για το συνάνθρωπο; κ.ά.

Η διάλεξη είναι ανοιχτή στο κοινό, μπορεί δηλαδή να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, ενώ θα έχει και την δυνατότητα εγγραφής στο νέο θερινό τμήμα του  ήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια