Ειδήσεις

Προσφορές πολιτών για το 8ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

Κάλεσμα για στήριξη του 8ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χανίων από Κοινωνικά Κινήματα, Αντιρατσιστικές Οργανώσεις, Σωματεία, Σύλλογους, Αντιρατσίστριες-αντιρατσιστές που αναφέρουν:

"Στις 29 και 30 Ιουνίου διοργανώνεται το 8ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Τα τελευταία 8 χρόνια το φεστιβάλ έχει αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς της κοινωνικής ζωής της πόλης μας και βασικό σημείο συνάντησης των κινημάτων και των ανθρώπων που αγωνίζονται για ένα κόσμο ισότητας, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.

Το φεστιβάλ στήνεται σε εθελοντική βάση από τους ανθρώπους που το νιώθουν δικό τους, δε δέχεται χρηματοδότηση από θεσμικούς φορείς και πολιτικά κόμματα, ενώ τα τυχόν κέρδη διατίθενται σε κινήσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Προκειμένου να καλυφθούν τα λειτουργικά του έξοδα, στο χώρο του φεστιβάλ λειτουργεί κουζίνα που διαθέτει πολυεθνικά φαγητά και σνακς.

Στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης του φεστιβάλ, κάνουμε κάλεσμα στον εμπορικό κόσμο της πόλης και σε μεμονωμένα άτομα για την προσφορά τροφίμων που θα χρησιμοποιηθούν στην παρασκευή των πιάτων της κουζίνας του φεστιβάλ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια