default-image

Ζωντανός για άνοδο ο Ηρακλής!

Ποδόσφαιρο
Ζωντανός για άνοδο ο Ηρακλής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των play-off πήρε ο Ηρακλής που πέρασε νικηφόρα 1-0 από την έδρα της Νίκης Βόλου διατηρώντας τις ελπίδες του για άνοδο.  

Μετά τις ήττες στα δύο πρώτα ματς από Ολυμπιακό Βόλου και Παναιτωλικό ήταν μονόδρομος για τον Ηρακλή η νίκη και τα κατάφερε, με τον Σιατραβάνη στο 24' να σημειώνει το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Στις καθυστερήσεις η Νίκη είχε δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Σκούφαλης από πολύ κοντά είδε το σουτ του να κοντράρει στα σώματα χάνοντας ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία για να γίνει το 1-1. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Νίκη ουσιαστικά μένει εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς, καθώς παραμένει στην τελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς.  

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Βούρας, Παπαδόπουλος (61' Φλίγκος), Σαμαράς (43' λ.τ Ουέλινγκτον), Ψιανός, Χατζής, Σκούφαλης, Ριζογιάννης, Πορτουλίδης, Κυριάκος, Τάντιτς, Λαλίν (77' Τζιώρας).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Φερνάντεζ, Λόπεθ, Βαγγελόπουλος, Στεφανίδης (64' Σαράφογλου), Σιατραβάνης (80' Ισαάκ), Κιρόφσκι, Γ. Παληγεώργος, Σαββίδης, Νατσούρας (69' Τσερκέζος), X. Παληγεώργος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News