default-image

Επιθυμία του Γιόβετιτς η Γιουβέντους

Ποδόσφαιρο
Επιθυμία του Γιόβετιτς η Γιουβέντους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την επιθυμία να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους εξέφρασε ο Στέφαν Γιόβετιτς, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Η Φιορεντίνα έχει ξεκαθαρίσει πως δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Μαυροβούνιο επιθετικό με λιγότερα από 30 εκατ. ευρώ, όμως ο Γιόβετιτς θέλει να αποχωρήσει:

«Δεν θέλω να πω τη λέξη "αντίο", επειδή δεν μου αρέσει. Λατρεύω τη Φλωρεντία και εδώ κατάφερε να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Μου έδωσαν το παρατσούκλι "Jo-Jo" και αισθάνομαι ότι οι οπαδοί συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο στην πρόοδό μου», ανέφερε αρχικά ο Γιόβετιτς και πρόσθεσε:

«Είμαι στη Φιορεντίνα από το 2008. Για πέντε συνεχόμενες χρονιά. Αισθάνομαι πως έδωσα όλα όσα είχα να δώσω στη Φιορεντίνα και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο εδώ. Είναι νέος και φιλόδοξος και είναι φυσιολογικό να θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου κάπου αλλού. Δεν νομίζω ότι είναι λάθος η επιθυμία της Φιορεντίνα και των οπαδών να με κρατήσουν εδώ».

Καταλήγοντας, ο 24χρονος φορ τόνισε: «Η Γιουβέντους είχε ενδιαφερθεί για εμένα πριν από έναν χρόνο. Λένε ότι με θέλουν και είμαι μετά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τον Κάρλο Τέβες και τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Ποιος θα αισθανόταν κολακευμένος από το συγκεκριμένο ενδιαφέρον; Έτσι αισθάνομαι και δεν αποτελεί προδοσία για εμένα. Πιστεύω ότι ο Κόντε θα μπορούσε να βοηθήσει στην βελτίωσή μου και έχουμε αμοιβαίο σεβασμός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News