default-image

Καταδίωξη κλέφτη αυτοκινήτου από πολίτες

Κρήτη
Καταδίωξη κλέφτη αυτοκινήτου από πολίτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα στο Φόδελε και πιο συγκεκριμένα στο Βενζινάδικο ιδιοκτησίας του κ. Κώστα Μαρή όπου άγνωστος άνδρας, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, μπήκε σε ένα από τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα έβαλε μπροστά τη μηχανή και έφυγε.

 Η αναστάτωση που ακολούθησε, οδήγησε ανθρώπους στων οποίων την ιδιοκτησία ανήκε το αυτοκίνητο να μπουν σε δεύτερο όχημα (αγροτικό) και να καταδιώξουν όπως είπαν τον άνδρα που ακολούθησε πορεία πάνω στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο.

Ο κ. Ελευθέριος Νύκταρης  που τον καταδίωξε ανάφερε στο neakriti .gr ότι η οδήγηση του άγνωστου δράστη ήταν πολύ επικίνδυνη αφού αρκετές φορές με τους ελιγμούς του, έφτασε πολύ κοντά στο να τρακάρει οχήματα που κινούνταν πάνω στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο.

'Οπως ανέφερε ο κ. Νύκταρης " Όταν τον πλησιάσαμε με το αυτοκίνητό μας, δίχως να μπορέσει πιθανότατα να αντιδράσει, μας τράκαρε και έτσι έφυγε ο ένας τροχός από το αυτοκίνητο που είχε κλέψει. Το αυτοκίνητο σταμάτησε, η καταδίωξη είχε αποτέλεσμα, τον βγάλαμε από το αυτοκίνητο και η αστυνομία δεν άργησε να έρθει. Τον παραδώσαμε στα χέρια των αστυνομικών που τον οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News