default-image

Κύριο θέμα συζήτησης το τέλος 60χρονου και τα 11.600 ευρώ

Κύριο θέμα συζήτησης το τέλος 60χρονου και τα 11.600 ευρώ

Θλίψη αλλά και έκπληξη στη Σητεία όπου χθες ανασύρθηκε νεκρός 60χρονος άνδρας. Κι αυτό γιατί εντοπίστηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ στα ρούχα του και, εάν επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για αυτοκτονία, θα πρόκειται για την πρώτη υπόθεση αυτοκτονίας ατόμου το τελευταίο διάστημα με χιλιάδες ευρώ στην τσέπη του παντελονιού.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν 11.670 ευρώ, ένα ρολόι και τα κλειδιά του, με αποτέλεσμα ο τραγικός θάνατος αλλά και ο εντοπισμός του μεγάλου χρηματικού ποσού να αφήσουν άναυδους τους κατοίκους της περιοχής.

Νωρίτερα συνεγερμός σήμανε στη Σητεία μετά από εντοπισμό του νεκρού άνδρα μέσα σε πηγάδι. Ο 60χρονος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός χωρίς τα ρούχα του. Το πηγάδι μέσα στο οποίο βρέθηκε, σε χωράφι του Απιδίου, είχε νερό βάθους περίπου 5 μέτρων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε σε απάντληση υδάτων στην προσπάθεια να εντοπιστούν ρούχα και αντικείμενα του άνδρα. Όταν εντόπισαν τα ρούχα βρέθηκε στην τσέπη του πατελονιού το μεγάλο χρηματικό ποσό. Στο σημείο βρέθηκαν η Αστυνομία και ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ.

Τον εντόπισε συγχωριανός

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε συγχωριανός του ο οποίος πήγε στο χωράφι του για να ποτίσει. Εκείνο που τράβηξε την προσοχή του ήταν το γεγονός ότι χθες είχε σκεπάσει το πηγάδι, ενώ σήμερα το βρήκε ανοιχτό, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο μακάβριο θέαμα. Άμεσα ενημέρωσε τον παπά της περιοχής που ειδοποίησε τις αρμόδιες Αρχές.

Στο χωράφι στην περιχοή του Απιδίου βρέθηκαν Σήμανση και ο ιατροδικαστής για να τραβήξουν φωτογραφίες και να εξάγουν τα πρώτα συμπεράσματα για τι ακριβώς έχει συμβεί, πριν τη σορό του νεκρού άνδρα παραλάβει το ΕΚΑΒ ή η νεκροφόρα που ειδοποιήθηκε.

Ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα για το πώς έχασε τη ζωή του ο 60χρονος συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενος στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Σητείας.

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς του, καθώς αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και δύο παιδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News