default-image

Τροχαίο με τρεις τραυματίες στα Χανιά

Χανιά
Τροχαίο με τρεις τραυματίες στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας είναι σοβαρά, είναι ο απολογισμός  τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι  του Σαββάτου στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου στο ύψος του Αγίου Ραφήλ σε μια επικίνδυνη στροφή.

Το  ατύχημα προκλήθηκε ύστερα από τη μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στα οποία επέβαιναν τρία άτομα. Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε ένα ζευγάρι  και στο άλλο ένας άνδρας.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα η γυναίκα από το δεύτερο αυτοκίνητο να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του, ενώ ο άντρας οδηγός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε πυροσβέστες από το σταθμό Βρυσών καθώς και όλη η δύναμη του ΕΚΑΒ, αποτελούμενη από 3 ασθενοφόρα, για να παραλάβει τους τραυματίες οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ο άντρας οδηγός του δεύτερου οχήματος διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, ενώ η σύζυγός του καθώς και ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου νοσηλεύονται με πολλά κατάγματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Στο σημείο διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία, ενώ η Τροχαία του Τμήματος ΒΟΑΚ διενεργεί την προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News