default-image

Συνελήφθη στο Ηράκλειο "εγκέφαλος" συμμορίας απαγωγέων

Ηράκλειο
Συνελήφθη στο Ηράκλειο "εγκέφαλος" συμμορίας απαγωγέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της Αστυνομίας στο Ηράκλειο βρίσκεται από χθες το απόγευμα ένας 22χρονος Παλαιστίνιος, που αναζητείται από τις Αρχές ως εγκέφαλος συμμορίας που απαγάγει ομοεθνείς του και ζητά λύτρα από τους συγγενείς τους για να τους απελευθερώσει.

Η αντιστροφή μέτρηση για τη σύλληψή του ξεκίνησε όταν χθες προσπάθησε να εγκαταλείψει τη χώρα χρησιμοποιώντας το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης".

Πίστεψε πως από ένα περιφερειακό αεροδρόμιο η παράνομη φυγή του θα ήταν παιχνίδι αλλά έπεσε έξω.  

Είχε μαζί του πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα τα οποία αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί του αερολιμένα και τον συνέλαβαν, χαλώντας τα σχέδια που είχε να διαφύγει στη Γαλλία.

Κατά τον έλεγχο που του έγινε, εντοπίστηκε και μια πλαστή ελληνική ταυτότητα, ενώ όπως προέκυψε ο Παλαιστίνιος είχε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα έως και το 2032!  

Οι αστυνομικοί του αερολιμένα σε συνεργασία με την Ασφάλεια του πέρασαν χειροπέδες μετά από πληροφορίες που τους έδωσαν οι συνάδερφοί τους από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου και θα μεταφερθεί.

Στα χέρια των αστυνομικών στην Αθήνα θα βρεθεί αφού θα περάσει από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράνομη είσοδο στη χώρα και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News