default-image

Μετά την αυλαία στο μπαλέτο αυλαία και στο γάμο

Κόσμος
Μετά την αυλαία στο μπαλέτο αυλαία και στο γάμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αυλαία στο γάμο τους έριξαν με κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και η σύζυγος του Λουντμίλα. Τριάντα χρόνια κοινής ζωής έκλεισαν τον κύκλο τους με τη δήλωση περί διαζυγίου μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων στο τέλος μιας παράστασης μπαλέτου στο αμφιθέατρο του Κρεμλίνου την οποία παρακολούθησαν μαζί.   

Δεν πέρασαν φυσικά λίγα λεπτά και αμέσως πήραν φωτιά πάλι τα κουτσομπολιά για την χρυσή ολυμπιονίκη της Αθήνας γυμνάστρια Αλίνα Καμπάεβα με την οποία σύμφωνα με σκανδαλοθηρικά και όχι μόνο έντυπα, ο Πούτιν είναι ερωτευμένος.  

H 30χρονη σήμερα Καμπάεβα, με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, είναι από το 2007 βουλευτής στο κόμμα Ενωμένη Ρωσία που ίδρυσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν ενώ ο ίδιος ο Πρόεδρος τη γνώρισε το 2004 και λίγο μετά την επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κρεμλίνο με δήλωση του διευκρίνισε ότι ο γάμος των Πούτιν, τυπικά, εξακολουθεί να υφίσταται καθώς δεν έχουν κινηθεί ακόμη οι απαιτούμενες νομικές διαδικασίες. Αυτό, άλλωστε, επιβεβαίωσαν και αξιωματούχοι του ληξιαρχείου στην Μόσχα που, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ, δεν έχουν λάβει τα απαραίτητα έγγραφα.

Αξιωματούχοι στη γενέτειρα του Πούτιν, την Αγία Πετρούπολη, αρνήθηκαν να απαντήσουν αν έλαβαν αίτηση διαζυγίου, σύμφωνα με το πρακτορείο, και αρκέστηκαν να απαντήσουν ότι το προεδρικό ζεύγος μπορεί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου σε όποια από τις δύο πόλεις επιθυμεί. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αγία Πετρούπολη τον Ιούλιο του 1983.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News