default-image

Φήμες για Φαμπιάνο και Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Φήμες για Φαμπιάνο και Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα δημοσίευμα στη Βραζιλία ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση 5 εκατ. ευρώ στη Σάο Πάουλο για την απόκτηση του Λουίς Φαμπιάνο.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος φορ, με 28 γκολ σε 45 εμφανίσεις με την εθνική του ομάδα, έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε Πόρτο και Σεβίλλη, ενώ το 2011 επέστρεψε στην πατρίδα του και συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις. Φέτος έχει 8 γκολ σε 14 ματς, ενώ πέρσι είχε 18 τέρματα σε 24 αγώνες.

«Ο Λουίς Φαμπιάνο δέχτηκε πρόταση που τον εξέπληξε και σκέφτεται να φύγει. Ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα πρόσφερε 5 εκατ. ευρώ και υπάρχουν καλές πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή, από τη στιγμή που η διοίκηση δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει και ο παίκτης συναινεί στην πώλησή του», γράφει η «Diario do Litoral».

«Το θέμα αντιμετωπίζεται με μυστικότητα, αλλά εξελίξεις θα υπάρχουν στα τέλη του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών», προσθέτει το δημοσίευμα που αναφέρει πως η Γαλατάσαραϊ και μία ομάδα από την Ουκρανία ενδιαφέρονται επίσης για τον παίκτη. «Για την ώρα δεν μπορώ να πω τίποτα για να μη χαλάσω τις συζητήσεις. Δεν είναι ώρα να πούμε τίποτα», δήλωσε ο μάνατζερ του Φαμπιάνο, Ζοσέ Φουέντες.

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, ο Ολυμπιακός προσφέρει τα καλύτερα χρήματα στη Σάο Πάουλο και τον ποδοσφαιριστή. «Δεν υπάρχει κανένας παίκτης στην ομάδα μας που δεν είναι προς διαπραγμάτευση η πώλησή του. Αν κάποιος θέλει να φύγει και η πρόταση ικανοποιεί όλες τις πλευρές, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εγώ πάντως θα ήθελα να μείνει», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ανταλμπέρτο Μπαπτίστα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News