Ειδήσεις

"Όλο Σοκολάτα" νέα 15νθήμερη εκπομπή από την "ΚΡΗΤΗ TV"

"Όλο Σοκολάτα" η εκπομπή που δημιουργεί ξεχωριστές συνταγές, αλλά και ταξιδεύει στον υπέροχο κόσμο της… σοκολάτας! Βασιζόμενη στο γνώμονα πως εννέα στους δέκα παραδίνονται στις σοκολατένιες δημιουργίες, η εκπομπή "Όλο Σοκολάτα!" παρουσιάζει συνταγές με βασικό πρωταγωνιστή την "τροφή των θεών", τη σοκολάτα.

Η εκπομπή εκτός από τα γυρίσματα στο στούντιο παρουσιάζει και γυρίσματα εκτός Ελλάδας σε διάφορα μέρη του κόσμου, από την Ελβετία μέχρι την Ιταλία, από την Κούβα μέχρι το Παρίσι, από τη Βαρκελώνη μέχρι τη Βιέννη & αλλού προβάλλοντας τη γοητευτική ιστορία και τα προκλητικά μυστικά της σοκολάτας σε κάθε χώρα. Έτσι, το συνολικό αποτέλεσμα δεν είναι μία ακόμη εκπομπή ζαχαροπλαστικής, αλλά μία φρέσκια εκπομπή γαστρονομικού πολιτισμού.

Στη θεματολογία της εκπομπής συνδράμουν η ενότητα "Έξυπνη σοκολάτα" με έρευνες αναφορικά με την σοκολάτα, και η ενότητα "Κι εγώ μπορώ", που δίνει ιδέες για εύκολες συνταγές και πώς να μην πετάμε τίποτα, κάνοντας πραγματική οικονομία.

Στις σοκολατένιες δημιουργίες συμβάλλουν γνωστοί σεφ, αλλά και γνωστοί καλλιτέχνες που θα είναι καλεσμένοι της εκπομπής.

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Θάνος Παπαδημητρίου.

Σχόλια