default-image

Ο Μουρίνιο θέλει τον Καράνκα στην Τσέλσι

Ποδόσφαιρο
Ο Μουρίνιο θέλει τον Καράνκα στην Τσέλσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει μαζί του στην Τσέλσι τον άμεσο συνεργάτη του, τον Άιτορ Καράνκα. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο βοηθός του Πορτογάλου στην Ρεάλ, ο «Special One» του ζήτησε να τον ακολουθήσει αλλά ο ίδιος έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα και αν δεν τον αποδεσμεύσει η «Βασίλισσα» θα πρέπει να πληρώσει ρήτρα αποδέσμευσης για να αποχωρήσει.

Παράλληλα, ο Καράνκα αποκάλυψε ότι το μέλλον του μακριά από την Ρεάλ είναι είτε στο πλευρό του Μουρίνιο είτε ως πρώτος προπονητής σε ομάδα γαλλικού πρωταθλήματος.

«Ο Μουρίνιο θέλει να πάω μαζί του αλλά δεν μου έχουν πει ότι με αποδεσμεύουν. Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβολαίου και θα πρέπει να πληρώσω για να φύγω. Αν φύγω θα πάω μαζί με τον Μουρίνιο ή θα αναλάβω θέση πρώτου προπονητή σε ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος», δήλωσε ο Καράνκα.

Με την έλευση του Μουρίνιο στην Τσέλσι , ο 50χρονος αναμένεται να φέρει στους «μπλε» επίσης τους στενούς του συνεργάτες, τον φυσιοθεραπευτή Ρούι Φάρια, τον Σιλβίνο Λούρο, τον Ζοσέ Μοράις και τον Λουίς Κάμπος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News