default-image

Κατέρρευσε η Κινέζα που γέννησε το μωρό της στη τουαλέτα

Κόσμος
Κατέρρευσε η Κινέζα που γέννησε το μωρό της στη τουαλέτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 22χρονη Κινέζα που βρέθηκε στο επίκεντρο της παγκόσμιας κοινής γνώμης, όταν το νεογέννητο μωρό της βρέθηκε εγκλωβισμένο σε σωλήνα αποχέτευσης και σώθηκε πραγματικά από θαύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ένα βήμα πριν την "ψυχική κατάρρευση" όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.  

Η ίδια δήλωσε στην αστυνομία λίγο μετά την δραματική διάσωση του νεογέννητου αγοριού της πως ο τοκετός ήταν απροσδόκητος, πως γέννησε στην τουαλέτα και πως η κατάληξη του παιδιού στους αποχετευτικούς σωλήνες ήταν ένα ατύχημα.

Οι Αρχές φαίνεται να πείστηκαν και χωρίς να της απαγγείλουν κατηγορίες, παρέδωσαν το μωρό σε εκείνη και την οικογένεια της. Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα η ίδια εξουθενωμένη σωματικά και ψυχικά δεν άντεξε με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

"Η μητέρα έχει υποφέρει πολύ από την δημόσια κατακραυγή και πίεση. Το μωρό είναι υγιές και θα το μεγαλώσουμε με αγάπη", φέρεται να δηλώνει ο παππούς του μωρού ζητώντας από τους δημοσιογράφους και την κοινωνία να σεβαστεί πλέον το γεγονός ότι η οικογένεια επιθυμεί να μείνει πλέον μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την ίδια ώρα ο φερόμενος ως πατέρας του μωρού που έχει συγκλονίσει τον πλανήτη, έχει ζητήσει να διενεργηθεί τεστ DNA.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News