Ειδήσεις

Τα Σχολεία Παίζει: Σήμερα ο μεγάλος τελικός

Ολοκληρώνεται σήμερα στις 19.45 η 5η σεζόν του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού "Τα Σχολεία Παίζει" που προβάλλεται στην Κρήτη TV. 

Μαθητές της τρίτης τάξης των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων του νομού Ηρακλείου διαγωνίστηκαν μεταξύ τους, εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, διασκέδασαν και έζησαν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

Στον φετινό τελικό κατάφεραν να φτάσουν το τμήμα Γ3 του 8ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου και το Γ2 του Ενιαίου Πειραματικού Λυκείου Ηρακλείου. Τα τμήματα θα κερδίσουν 5.000 ευρώ (νικητής) και 2.000 ευρώ, ποσά που διατίθενται για την πενταήμερη εκδρομή τους.


Όσοι  έχουν λάβει μέρος μέχρι τώρα έχουν ζήσει έντονες στιγμές χαράς, έχουν γνωριστεί και αλλάξει απόψεις με συμμαθητές τους από άλλα Λύκεια του νομού Ηρακλείου, έχουν γελάσει, έχουν μάθει, έχουν ψυχαγωγηθεί, έχουν περάσει μοναδικές στιγμές στα studio της Κρήτη TV βιώνοντας τη νίκη αλλά και την ήττα που εμπεριέχει ένα παιχνίδι.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο Δημήτρης Παππάς, σκηνοθετεί ο Δημήτρης Φραγκιαδουλάκης, ενώ την επιμέλεια και τη διεύθυνση παραγωγής κάνουν η Μαίρη Καριωτάκη και η Εμμανουέλα Νικολακάκη.

Σχόλια