Ειδήσεις

2.500 άνθρωποι στηρίζουν το ταξίδι ελπίδας του Άρη

Μεγάλη και συγκινητική είναι η κινητοποίηση των πολιτών που θέλουν να στηρίξουν την οικογένεια του 4χρονου Άρη από το Ηράκλειο στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να συγκεντρωθούν χρήματα και να μεταφερθεί το μικρό αγόρι στο εξωτερικό.Ήδη σύμφωνα με το Εργατικό κέντρο Ηρακλείου έχουν διατεθεί 2.500 προσκλήσεις και επανεκτυπώθηκαν 1.000!

Πρόκειται για προσκλήσεις για την εκδήλωση στήριξης της οικογένειας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου στο κέντρο "Κουρήτες", με πρωτοβουλία του ΕΚΗ, του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου και των Σωματείου Μαγείρων- Ζαχαροπλαστών, Επισιτισμού-Τουρισμού και Οικοδόμων.

Στις 18 Ιουνίου θα ξεκινήσει το ταξίδι της ελπίδας για το 4χρονο "Άγγελο", που πρέπει επειγόντως να μεταφερθεί στη Γαλλία - καθώς μόνο εκεί μπορεί να χειρουργηθεί - σε νεύρο του εγκεφάλου, αφού ένα σοβαρό εκ γενετής πρόβλημα τον απειλεί με παράλυση στα κάτω άκρα. Το μικρό παιδί θα χειρουργηθεί σε δημόσιο νοσοκομείο της Γαλλίας, ενώ τα έξοδα μεταφοράς του έχει αναλάβει η Aegean. Για τα έξοδα της επέμβασης όπως όλα δείχνουν θα φροντίσουν οι Κρητικοί με την ανθρωπιά τους.  

Σχόλια