default-image

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους νέους να κρατήσουν ψηλά τη σημαία και τη χώρα

Ελλάδα
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους νέους να κρατήσουν ψηλά τη σημαία και τη χώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εποχή της προσφοράς», χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τη σημερινή εποχή, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους νέους να σταθούν δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη, σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του νέου προέδρου της οργάνωσης νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, Σάκη Ιωαννίδη.

Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του κάλεσε τους νέους να κρατήσουν ψηλά τη σημαία και τη χώρα, επισημαίνοντας πως προτεραιότητα για ό,τι κάνει η κυβέρνηση είναι οι νέοι, ενώ παράλληλα τόνισε πως «ζούμε μια μέρα δικαίωσης, καθώς βλέπουμε ένα ποτάμι ελπίδας μέσα σε ένα συγκρουσιακό περιβάλλον». Αναφερόμενος στην ΟΝΝΕΔ είπε ότι η χώρα έχει ανάγκη να βλέπει μια οργάνωση με στόχους, να παλεύει και να κερδίζει τις μάχες που δίνει.

Ο νέος πρόεδρος Σάκης Ιωαννίδης από την πλευρά του τόνισε πως η ΟΝΝΕΔ πρέπει να γίνει μια οργάνωση ριζοσπαστική και μαχητική, επισημαίνοντας πως το Συνέδριο της νεολαίος πρέπει να είναι ένα συνέδριο αρχών και θέσεων. Μάλιστα κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να συνεχίσει τη μάχη που δίνει για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, επισημαίνοντας πως οι νέοι θα είναι πάντα στο πλευρό του πρωθυπουργού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News