default-image

Γίνεται πραγματικότητα το σπίτι των Αγγέλων

Κρήτη
Γίνεται πραγματικότητα το σπίτι των Αγγέλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάρκα και οστά παίρνει η προσπάθεια για την υλοποίηση ενός οραματικού έργου για τα μικρά παιδιά που δυστυχώς εγκαταλείπονται από τις οικογένειες τους. Το "Σπίτι των Αγγέλλων" σε οικόπεδο στις Αρχάνες, εξασφάλισε την οικοδομική άδεια και πολύ σύντομα θα μπει ο θεμέλιος λίθος, όπως δήλωσε στο neakriti.gr η πρόεδρος του Συνδέσμου μελών Γυναικείων Σωματείων Ν. Ηρακλείου Μαίρη Παχιαδάκη.

Μετά από 3 χρόνια, το κοινωνικό αυτό έργο που στηρίχθηκε στην αλληλεγγύη φορέων και απλών πολιτών που παράλληλα συμμετείχαν στον Μαραθώνιο Αγάπης της "ΚΡΗΤΗ TV", μπαίνει στη τελική ευθεία!

Έχοντας στα χέρια της, την οικοδομική άδεια για το Σπίτι των Αγγέλων, η Μαίρη Παχιαδάκη εκφράζει την ικανοποίηση της για το δεύτερο και καθοριστικής σημασίας βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση, μετά απ' αυτό της αγοράς οικοπέδου στην περιοχή των Αρχανών.

Όπως τονίζει, πλησιάζουν το όραμα για τη στήριξη των μικρών παιδιών των οποίων η μοίρα έπαιξε και παίζει άσχημα παιγνίδια από τους ίδιους τους γονείς τους που τα εγκαταλείπουν ακόμη και στα νοσοκομεία, φαινόμενο που λαμβάνει εφιαλτικές διαστάσεις στη χώρα μας.

Το "Σπίτι των Αγγέλων" θα αγκαλιάσει παιδιά ηλικίας από 0 έως 6 ετών, ώστε να μην είναι απροστάτευτα και να αποκτήσουν τα δικά τους φτερά!

Σύμφωνα με την κ. Παχιαδάκη, ο ξενώνας θα έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 28 παιδιά.

«Θα κατασκευαστεί σε κτίριο 600 τ.μ..  Πολύ σύντομα θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες δημοπράτησης του κτιρίου. Και σ' αυτή τη προσπάθεια, επιθυμούμε τη στήριξη του κόσμου», κατέληξε η κ. Παχιαδάκη η οποία παράλληλα είπε ένα μεγάλο ευχάριστο στον Όμιλο της "ΚΡΗΤΗ TV", ο οποίος πριν 3 χρόνια περίπου, διοργάνωσε τηλεμαραθώνιο Αγάπης για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε μέσα σε λίγες ώρες, άγγιξε τις 70.000 ευρώ, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχουν Άνθρωποι στις μέρες μας που βοηθούν σημαντικά σε κοινωνικές προσπάθειες, παρά την οικονομική κρίση.

Της Γεωργίας Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News