Ειδήσεις

Μίνι "καταβόθρα" στις Πατέλες!

Για γέλια και για κλάματα το οδικό δίκτυο σε ένα από τα πλέον κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία του Ηρακλείου. Η φωτογραφία απεικονίζει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την "ανοιχτή" παγίδα στο δρόμο στη συμβολή των οδών Μονής Πρεβέλης και Μυτόλλου, παράλληλες της Εθνικής Αντιστάσεως και μια ανάσα από το οικόπεδο Λυδάκη όπου δύο φορές την εβδομάδα κατακλύζεται από κόσμο.

Τεχνικό συνεργείο λίγες ημέρες πριν προχώρησε σε επιδιόρθωση του φρεατίου που βρίσκεται στο σημείο και μετά την παρέμβαση τους η άσφαλτος βούλιαξε και μία μίνι "καταβόθρα" διόλου ευκαταφρόνητου βάθους ξεφύτρωσε.

Η φωτογραφία που δείχνει μία νεαρή γυναίκα με το ένα της πόδι σχεδόν εξαφανισμένο μέσα στην τρύπα στην άσφαλτο αναρτήθηκε από περίοικο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και πραγματικά προκάλεσε προβληματισμό και γέλια μέχρι δακρύων για τα κακώς κείμενα στους δρόμους της πόλης που δεν έχουν τέλος.

Σύμφωνα πάντως με τους περίοικους δεν είναι η μόνη τρύπα και δεν είναι η πρώτη φορά που η άσφαλτος υποχωρεί στο συγκεκριμένο σημείο παρά τα συνεχή "ράβε ξήλωνε" και τα μπαλώματα των υπευθύνων. Μια "ανοιχτή" παγίδα που ωστόσο κρύβει κινδύνους για τους πεζούς.

Της Στέλλας Τερζάκη

Σχόλια