default-image

Το «neakriti.gr» σε Βόλο- Θεσ/νίκη με τον Εργοτέλη (video)

Ποδόσφαιρο
Το «neakriti.gr» σε Βόλο- Θεσ/νίκη με τον Εργοτέλη (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Football League βρήκε τον Εργοτέλη να πανηγυρίζει την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί τη νέα περίοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Το «www.neakriti.gr» ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Βόλο, με το Γιώργο Μιμίκο να εκτελεί εκτός από χρέη δημοσιογράφου και… εικονολήπτη, μεταφέροντας με την κάμερα του αυθεντικές εικόνες χαράς και πανηγυρισμών.

Στιγμές έντασης και ενθουσιασμού που καταγράφηκαν  αρχικά με τη λήξη των αναμετρήσεων στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Στη συνέχεια στα αποδυτήρια της ομάδας του Εργοτέλη.  Ακολούθησαν  χοροί και τραγούδια σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ ανάλογο ήταν το κλίμα και κατά την διάρκεια της πτήσης επιστροφής στο Ηράκλειο.

Η λήψη είναι ερασιτεχνική και τραβηγμένη κάτω από… αντίξοες συνθήκες λόγω του πανικού της επιτυχίας! Είναι όμως στιγμές μοναδικές από αυτές που στιγματίζουν την ποδοσφαιρική ζωή όχι μόνο ενός ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά κάθε μέλους που έχει τη χαρά να συμμετέχει σε μια τέτοια αποστολή.

Απολαύστε τα στιγμιότυπα με τον πρόεδρο Γιάννη Δασκαλάκη να δίνει ρεσιτάλ ζεϊμπέκικου υπό του ήχους των «Γενεθλίων» του Στέλιου Μπικάκη…     

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News